fbpx

Valitse AVUSTAJA.fi

Avustaja.fi Avustajapalvelut
Avustaja.fi Avustajapalveluilla on vuosien kokemus henkilökohtaisen avun parissa. Avustaja.fi Avustajapalvelut on suomalainen ja luotettava henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja. Avustaja.fi on luotu vastaamaan avustettavien tarpeeseen. Tekemistämme ohjaavat arvomme ja keskiössä on aina ihminen. Sinä päätät, milloin, miten ja missä apua tarvitset.

Henkilökohtainen apu

Avustaja.fi Avustajapalvelut on suomalainen avustajapalveluita tuottava yritys. Palvelu on tehty sinulle erittäin vaivattomaksi. Me toimimme avustajien työnantajana eli huolehdimme mm. avustajien palkoista ja lakisääteisistä maksuista. Meiltä hoituu työvuorojen suunnittelu sekä tarvittaessa sijaisuuksista huolehtiminen. Hyvinvointialue maksaa sovituista tunneista eli avustettavalle palvelu on vammaispalvelulain mukaan maksutonta.

w

Sinä päätät

Sinä päätät milloin, miten ja missä apua tarvitset. Ota meihin yhteyttä, jutellaan juuri sinun tilanteestasi ja tehdään sinulle sopiva henkilökohtaisen avun suunnitelma.

Ota yhteyttä, laita viesti info@avustaja.fi tai soita 040 723 6424.

Kartoituskäynti

Kartoituskäynnin tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon tietoa avun tarpeesta sekä toiveesta avustajan suhteen. Kartoituskäynnillä määritetään avun ajankohta, tuntimäärä sekä palvelun sisältö. Palvelusuunnitelma ja viranhaltijan päätös toimivat ohjeistuksena palvelusisällölle.
N

Perehdytetyt avustajat

Valitsemme avustajat kanssasi ja he saavat aina yleisen sekä asiakaskohtaisen perehdytyksen, jossa on huomioitu sinun tarpeesi, toiveesi ja tottumuksesi. Sinulla on valinnanvapaus. Avustajasi toimii palvelusuunnitelman ja avustuspäätöksen mukaan. Asiakkaana ohjaat avustajan työtä kartoituskäynnillä tehdyn suunnitelman mukaisesti.
w

Asiakas, Varsinais-Suomi

”Olen ollut erittäin tyytyväinen avustajaani. Kiitos!”

Löydämme juuri oikean henkilökohtaisen avustajan

Henkilökohtaiset avustajamme allekirjoittavat tärkeät arvomme ja haluavat tehdä työtä, jolla on merkitys. Kartoitamme jokaisen avustettavan tilanteen, jotta pystymme yhdistämään oikean avustajan ja avustettavan. Toiminnan ytimessä on aina ihminen.

Voit etsiä itse sopivan henkilökohtaisia avustajia Avustajatoriltamme. Avustajatorilta pääset etsimään paikkakuntakohtaisesti sinulle sopivaa avustajaa. Mikäli et löydä etsimääsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja etsimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan henkilökohtaisen avustajan.

Ota yhteyttä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan juuri sinun tarpeistasi! Jätä yhteystietosi, laita viesti info@avustaja.fi tai soita 040 723 6424.

Toimimme valtakunnallisesti koko Suomessa!

Itsenäisen elämän tukena

Avustaja.fi Avustajapalvelut

Avustaja.fi tarjoaa vammaisille, kehitysvammaisille, pitkäaikaissairaille, vanhuksille ja
lapsiperheille laadukkaita kotiin tuotettavia tukipalveluita. Kaikkea tekemistämme
ohjaavat arvomme. Etsimme sinulle sopivan henkilökohtaisen avustajan vierellesi arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan.

Arvomme

Kunnioitus

Toimintamme ytimessä on aina ihminen. Kohtaamme jokaisen yksilöllisesti ja lämmöllä. Välitämme toisistamme ja haluamme edistää toistemme hyvinvointia kaikissa tilanteissa. Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään ja asumiseen omassa kodissa.

Vaikuttavuus

Haluamme parantaa palvelunsaajiemme elämänlaatua ja olla hyvä työnantaja työntekijöillemme. Toimimme ammattimaisesti ja tuemme hyvinvointialueita sosiaalipalvelujen järjestämisessä kestävällä tavalla.  Olemme positiivisia ja ratkaisukeskeisiä sekä haluamme kehittyä työssämme. 

Vastuullisuus

Pidämme kiinni antamistamme lupauksista ja suoritamme tehtävämme tunnollisesti. Muistamme vaitiolovelvollisuutemme emmekä puhu palvelunsaajien, hyvinvointialueiden tai työkavereiden asioista ulkopuolisille.

Lisätietoja

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää palveluistamme, palvelusetelistä ja avustajistamme.