fbpx

Merkityksellinen työ

Avustaja.fi tarjoaa merkityksellistä työtä ihmisläheisestä työstä kiinnostuneille ja alan ammattilaisille

Ihmisläheinen, merkityksellinen työ

Ihminen tekemisen keskellä

Henkilökohtaisen avustajan työ koostuu ihmisläheisestä työstä, aidosta auttamisesta ja kyvystä kohdata erilaisuutta. Me tarjoamme työntekijöillemme paikan, jossa työntekijää kunnioitetaan, autetaan ja tuetaan. Työn kanssa ei koskaan jäädä yksin. Olemme helposti tavoitettavissa ja reagoimme tilanteisiin aina tarpeen mukaisesti. Olemme työntekijöidemme tukena. Avustajan työn merkityksellisyyttä ei voi mitata.

Avustettavan kanssa on mahdollista tehdä asioita, mitä hän tekisi ilman vammaa tai sairautta itsenäisesti. Tämä voi siis olla normaaleissa arjen askareissa auttamista, töissä tai koulussa avustamista, hauskaa hengailua elokuvissa, lempilätkäjengin kannustusta jäähallilla tai jotain aivan muuta. Samoja asioita, mitä me kaikki teemme omassa elämässämme.

w

Henkilökohtainen avustaja, Uusimaa

”Avustus on todella monipuolista. Nautin ihmisläheisestä työstä ja koen onnistumisen tunteita päivittäin.”

Arvot näkyvät työssämme

Kunnioitus

Toimintamme ytimessä on aina ihminen. Kohtaamme jokaisen yksilöllisesti ja lämmöllä. Välitämme toisistamme ja haluamme edistää toistemme hyvinvointia kaikissa tilanteissa. Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään ja asumiseen omassa kodissa.

Vaikuttavuus

Haluamme parantaa palvelunsaajiemme elämänlaatua ja olla hyvä työnantaja työntekijöillemme. Toimimme ammattimaisesti ja tuemme hyvinvointialueita sosiaalipalvelujen järjestämisessä kestävällä tavalla.  Olemme positiivisia ja ratkaisukeskeisiä sekä haluamme kehittyä työssämme. 

Vastuullisuus

Pidämme kiinni antamistamme lupauksista ja suoritamme tehtävämme tunnollisesti. Muistamme vaitiolovelvollisuutemme emmekä puhu palvelunsaajien, hyvinvointialueiden tai työkavereiden asioista ulkopuolisille.

Meille töihin

Henkilökohtaisen avustajan työ on merkityksellistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Avustajan tehtäviin kuuluu olla sovitun aikataulun mukaisesti auttamassa tilanteissa, joissa avustettava apua tarvitsee. Avustajan työ sopii hyvin kaikkiin elämäntilanteisiin: opiskelun ohelle, vakituiseksi työksi, työn rinnalle lisätienestinä tai eläkeläiselle.

Haluaisitko olla avustaja? Tuntuuko Avustaja.fi oikealta paikalta? Me otamme sinut lämmöllä vastaan! Tule moikkaamaan meitä toimistollemme, juodaan kahvit ja jutellaan lisää vaihtoehdoista! Voit myös täyttää suoraan profiilin järjestelmäämme ja soitamme sinulle.