fbpx

Me Avustaja.fi Avustajapalveluissa haluamme yhdistää juuri oikean avustajan avustettavan kanssa. Tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja palveluita ja haluamme, että tämä näkyy kaikessa tekemisessämme. Käytössämme on avustajatorimme, jossa avustajiamme pääsee tarkastelemaan anonyymisti.

Avustettaville

Avustettavat voivat etsiä avustajatoriltamme sopivia avustajia anonyymisti vaikka omalta kotisohvalta. Avustajien ominaisuuksia on mahdollista tarkastella ja pohtia, olisiko avustajissamme juuri sinun elämäntilanteeseesi sopiva lisä. Mikäli sopiva tai kiinnostava profiili löytyy, voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä ja pääsemme keskustelemaan sinun tarpeistasi. Kaikki avustajamme eivät välttämättä torilla näy, eli tarpeen tullen, laita meille viestiä tai soita ja etsitään tarpeitasi vastaava avustaja.

 

Avustajille

Avustajille avustajatorimme avaa mahdollisuuden löytää sopivan avustettavan. Profiilipalvelumme on luotu vastaamaan osaamispohjaista työnhakua. Haluamme, että profiili on monipuolinen työkalu työllistymiseen ja profiilissa otetaan huomioon työkokemuksen lisäksi myös kaikki muu osaaminen, mitä on voinut kertyä esimerkiksi harrastuksista. Kun täytät profiilin järjestelmäämme, voit hakea yhdellä profiililla kaikkia työpaikkojamme, ilmaista työtilanteesi ja/tai vain katsella työmarkkinatilannetta. Profiiliin voit kiinnostuksesi työtarjouksiin, haluatko esimerkiksi näkyä anonyymisti avustajatorilla sekä minkälaista työsuhdetta etsit.

Kun annat suostumuksesi profiilisi näkyvyyteen avustajatorilla, siirrämme profiilisi anonyymisti torinäkymään. Voit olla meihin yhteydessä, mikäli tilanteesi muuttuu, mutta saat myös itse otettua profiilisi pois torilta. Avustajatoria selailemalla avustettavat voivat etsiä sopivia avustajia, joten profiiliin kannattaa täyttää monipuolisesti tietoa itsestäsi. Yhdistävä tekijä voi esimerkiksi olla yhteinen lempibändi.

 

Autamme löytämään oikean avustajan

Oli tilanteesi minkälainen tahansa, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää! Haluamme löytää oikean avustajan rinnallesi arkeen ja juhlaan. Voit löytää avustajasi suoraan avustajatoriltamme tai etsimme sopivan avustajan itsenäisen elämäsi tueksi.

 

Lämmöllä ja kunnioituksella

Avustaja.fi Avustajapalvelut