fbpx

Henkilökohtainen apu

Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään, itsemäärämisoikeutta ja valinnanvapautta. Henkilökohtainen avustaja juuri sinun tarpeisiisi.

w

Tarpeenmukaisuus

Suunnittelemme ja toteutamme työvuorot aina tarpeesi sekä toiveidesi mukaisesti. Mikäli henkilökohtaisen avun tarpeessasi tapahtuu muutoksia, pyrimme joustamaan tilanteen mukaisesti. Olemme lähellä ja helposti tavoitettavissa.

Itsemääräämisoikeus

Joustava ja luotettava tuki itsenäiseen elämään. Kuuntelemme tarpeitasi ja etsimme juuri oikean avustajan sinulle. Saat itse päättää missä ja milloin tarvitset avustajaa.
N

Perehdytetyt avustajat

Valitsemme avustajat kanssasi ja he saavat aina yleisen sekä asiakaskohtaisen perehdytyksen, jossa on huomioitu sinun tarpeesi, toiveesi ja tottumuksesi. Sinulla on valinnanvapaus.
w

Avustettava, Oulu

”On hienoa, kun tarpeitani kuunnellaan ja saan juuri sen palvelun, jota tarvitsen. Kiitos!”

Itsenäisen elämän tukena

Citywork Avustajapalvelut

Avustaja.fi tarjoaa vammaisille, kehitysvammaisille, pitkäaikaissairaille, vanhuksille ja
lapsiperheille laadukkaita kotiin tuotettavia tukipalveluita. Kaikkea tekemistämme
ohjaavat arvomme. Etsimme sinulle sopivan henkilökohtaisen avustajan vierellesi arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan.

Löydämme juuri oikean henkilökohtaisen avustajan

Henkilökohtaiset avustajamme allekirjoittavat tärkeät arvomme ja haluavat tehdä työtä, jolla on merkitys. Kartoitamme jokaisen avustettavan tilanteen, jotta pystymme yhdistämään oikean avustajan ja avustettavan. Toiminnan ytimessä on aina ihminen.

Voit etsiä itse sopivan henkilökohtaisia avustajia Avustajatoriltamme. Avustajatorilta pääset etsimään paikkakuntakohtaisesti sinulle sopivaa avustajaa. Mikäli et löydä etsimääsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja etsimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan henkilökohtaisen avustajan.

Ota yhteyttä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan juuri sinun tarpeistasi! Jätä yhteystietosi, laita viesti info@avustaja.fi tai soita 0407236424.

Toimimme valtakunnallisesti koko Suomessa!

Valitse AVUSTAJA.fi

Citywork Avustajapalvelut
Citywork Avustajapalveluilla on vuosien kokemus tukipalveluiden parissa. Citywork Avustajapalvelut on suomalainen ja luotettava henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja. Avustaja.fi on luotu vastaamaan avustettavien tarpeeseen. Tekemistämme ohjaavat arvomme ja keskiössä on aina ihminen.

Palveluseteli

Hyvinvointialueilla on käytössä henkilökohtaisen avun palveluseteli. Palveluseteli on henkilökohtainen ja kohdistettu tietyn palvelun hankkimiseen. Voit siis itse valita mieluisan palveluntuottajan.

Lisätietoja

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää palveluistamme, palvelusetelistä ja avustajistamme.

Arvomme

Kunnioitus

Toimintamme ytimessä on aina ihminen. Kohtaamme jokaisen yksilöllisesti ja lämmöllä. Välitämme toisistamme ja haluamme edistää toistemme hyvinvointia kaikissa tilanteissa. Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään ja asumiseen omassa kodissa.

Vaikuttavuus

Haluamme parantaa palvelunsaajiemme elämänlaatua ja olla hyvä työnantaja työntekijöillemme. Toimimme ammattimaisesti ja tuemme hyvinvointialueita sosiaalipalvelujen järjestämisessä kestävällä tavalla.  Olemme positiivisia ja ratkaisukeskeisiä sekä haluamme kehittyä työssämme. 

Vastuullisuus

Pidämme kiinni antamistamme lupauksista ja suoritamme tehtävämme tunnollisesti. Muistamme vaitiolovelvollisuutemme emmekä puhu palvelunsaajien, hyvinvointialueiden tai työkavereiden asioista ulkopuolisille.