fbpx

Avustaja.fi on Citywork Avustajapalveluiden tuottama henkilökohtaisen avun palvelu. Citywork Avustajapalveluilla on vuosien kokemus henkilökohtaisen avun palveluiden tarjoajana avustettaville ja kunnille. Citywork oli ensimmäisten palveluntarjoajien joukossa 2009 tarjoamassa kunnille ammattimaista palvelua. Avustaja.fi Avustajapalvelut tarjoaa ammattimaista, luotettavaa ja lämmöllä tuotettua palvelua kotona ja kodin ulkopuolella vammaisille, kehitysvammaisille, pitkäaikaissairalle, vanhuksille ja lapsiperheille. Tekemistämme ohjaavat arvomme ja keskiössä on aina ihminen.

Löydä avustaja

Avustettavalle

Joustava, luotettava ymmärtäväinen tuki itsenäiseen elämään. Ymmärrämme avustettavan tarpeita ja yhdistämme juuri oikean avustajan avustettavalle. Kuuntelemme ja teemme asioita yhdessä.

Avustajalle

Koulutamme, olemme tukena, kuuntelemme ja joustamme. Olemme lämmin työnantaja. Sovimme yhdessä sopivista työvuoroista ja annamme tukemme kaikkiin tilanteisiin. Olemme tavoitettavissa aina tarvittaessa ja reagoimme tilanteisiin juuri sen vaativalla tavalla.

Lähde avustajaksi ja nauti työstä, millä on merkitys!

Täytä profiili

Kunnille

Luotettava, kustannustehokas ja lakien mukaista palvelua tuottava kumppani. Pitkän kokemuksen omaava ja kuntien toimintamalleja ymmärtävä Avustaja.fi

Ota yhteys