fbpx

Syksy on startannut ympäri Suomea vauhdilla ja helteistä saadaan nauttia taas ensi vuoden puolella. Pandemia vallitsee edelleen vahvasti maailmalla, mutta onneksi meillä pohjoisessa on tilanne pysynyt hallinnassa. Hyvä tilanne on tietenkin kaikkien meidän yhteisen panostuksemme tulos. Tilanne elää kuitenkin vahvasti, mutta Avustaja.fi Avustajapalveluissa elämme sen mukana. Tarjoamme normaalisti henkilökohtaista apua ja muita tukipalveluita kotiin ja erityisesti kodin ulkopuolelle. Me uskomme siihen, että avustajan kanssa kohtaamista ei tarvitse lopettaa, tehdään se turvallisesti! Normaali elämä on mahdollisesti muuttunut, mutta muututaan rohkeasti sen mukana!

Pidämme huolta hygieniasta ja turvallisuudesta

Meillä jokainen avustaja saa aina yleisen sekä asiakaskohtaisen perehdytyksen. Tähän perehdytykseen sisältyy myös erityisen tarkka ohjeistus hygieniasta. Tarjoamme avustajille suojamaskit ja neuvomme, kuinka niitä käytetään oikeaoppisesti. Pidämme huolen siitä, että hygieniakäytännöt ovat kaikille selkeitä ja niistä pidetään kaikissa tilanteissa huolta. Pienimmässäkään nuhassa emme lähde kohtaamaan toisia. THL ohjeistaa, että riskiryhmiin kuuluvat henkilöt välttäisivät ylimääräisiä kontakteja sisätiloissa, onneksi on paljon mukavaa tekemistä, mistä nauttia myös ulkona (turvavälit huomioiden)!

Arjesta pitää nauttia

Meille kaikille tekee hyvää päästä pois normaalista arjesta, neljän seinän sisältä ja nauttia kohtaamisista ja tekemisestä! Aiemmin vapaa-ajan avustaminen on voinut olla esimerkiksi isoja tapahtumia, kuten jääkiekko-otteluita, mutta nyt on oiva aika nauttia luonnosta ja lähteä avustajan kanssa, vaikka metsäretkelle. On hyvä pitää ylimääräiset kohtaamiset minimissä, mutta avustajan kanssa arjen iloista nauttiminen tai uusien harrastuksien kokeilu tuo iloa syksyyn!

Itsenäisen elämän tukena

Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme mahdollisimman normaalin arjen ja juhlan sujuvuuden. Seuraamme tarkasti THL:n ohjeistuksia sekä alueellisia viranomaistiedotteita. Haluamme mahdollistaa turvallisia hetkiä avustettaville oman avustajan kanssa. Olemme itsenäisen elämän tukena!

Ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!

Avustaja.fi avustajapalvelut