Toimimme itsenäisen
elämän tukena

Avustaja.fi mahdollistaa tukipalvelut kunnille kestävällä tavalla, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti

AVUSTAJA.FI

Itsenäisen elämän tukena

Citywork Avustajapalvelut on suomalainen, kokenut ja luotettava henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja. Tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja tukipalveluita kotona ja kodin ulkopuolella vammaisille, kehitysvammaisille, pitkäaikaissairaille, vanhuksille ja lapsiperheille. Haluamme parantaa palvelunsaajiemme elämänlaatua ja olla hyvä työnantaja avustajillemme. Palvelumme mahdollistavat kuntia toteuttamaan tukipalveluita laadukkaasti ja kestävällä tavalla.

Olemme kunnan kumppani

Ihminen tekemisemme keskellä

Vaalimme kaikessa tekemisessämme arvojamme. Kunnioitamme, vaikutamme ja olemme vastuullisia jokaisessa tilanteessa. Kunnille haluamme olla luotettava kumppani mahdollistamassa lakien mukaista palvelua, missä avustettava saa nauttia itsenäisestä elämästä. Kannattavuus, työntekijä- ja asiakastyytyväisyys palvelevat niin meitä kuin kuntia.

Meillä Citywork Avustajapalveluissa on vuosien kokemus kuntien kumppanina työskentelystä. Ymmärrämme kuntien velvollisuuksia tuottaa oikeudenmukaisia ja tasavertaisia palveluita kustannustehokkaasti. Haluamme omalla tekemisellämme helpottaa kuntien työntekijöiden arkea optimoimalla samalla kuluja. Palveluissamme emme kuitenkaan koskaan unohda itse ihmistä. Citywork Avustajapalvelut on oikeudenmukainen ja tasavertainen kumppani.

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää

Olemme sinuun yhteydessä 24H sisällä

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse