fbpx

Henkilöstöpalvelut

Työllistämme hoitoalan ammattilaisia valtakunnallisesti aina opiskelijoista alan kokeneisiin konkareihin. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä joustavasti, monipuolisesti sekä ansaitsemallasi arvostuksella. Sinulta toivomme soveltuvaa koulutusta, positiivista asennetta sekä halua tehdä työtä rakastamallasi alalla.  Kaikkeen työhön et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta, vaan aidolla halulla auttaa pääset työn touhuun.

Tervetuloa liittymään osaksi Avustaja.fi porukkaa!

Itsenäisen elämän tukena

Tervetuloa liittymään osaksi Avustaja.fi porukkaa! Tarjoamme kattavasti työmahdollisuuksia hoitajille, henkilökohtaisille avustajille sekä muille alan avustaville henkilöille.

Olet sitten etsimässä keikkatöitä opintojen oheen, osa-aikatöitä tai vaikka uutta päätyötä, meillä se on mahdollista. Kauttamme työskentelee ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa: opiskelijoita, eläkeläisiä, äitiyslomalaisia, keikkalijoita – lista on loputon! Meille jokainen työntekijä on tärkeä ja kohtaammekin sinut yksilöllisesti, lämmöllä ja kiirehtimättä. Lähdemme yhdessä kanssasi kartoittamaan tilannettasi, taitojasi sekä toiveitasi, jotta löydämme juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat työmahdollisuudet.

Miksi liittyä osaksi avustaja.fi porukkaa?

Juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaa työtä

Meille jokainen työntekijä on tärkeä ja arvostettu

Panostamme esihenkilötyöhön olemalla läsnä jokaisena päivänä

Näin pääset alkuun

1: Täytä sähköinen profiili  ja voit sen jälkeen soittaa alueen yhteyshenkilölle

2: Sovitaan haastattelu, jossa käymme läpi toiveesi ja taitosi.

3: Työntekijämme saavat kattavan perehdytyksen ja esihenkilöiden tuen, jotta töiden aloitus on mielekästä ja sujuvaa.

4: Nauti työnteosta osana porukkaamme

Asiakkaalle

Vaalimme kaikessa tekemisessämme arvojamme

Kannattavuus, luotettavuus sekä työntekijä- ja asiakastyytyväisyys palvelevat niin meitä kuin tilaajiakin. Meillä Avustaja.fi Avustajapalveluissa on vuosien kokemus hyvinvointialueiden sekä asiakkaiden kanssa työskentelystä. Olemme toimineet uran uurtajina kotiin tuotettavien tukipalveluiden mm. henkilökohtaisen avun parissa.

Nyt olemme asiakkaidemme toiveesta sekä tarpeesta kummuten laajentaneet toimintaamme myös hoitaja- sekä avustajavuokrauksen pariin.  Tarjoamme asiantuntevaa apua niin yksittäisiin vuoroihin kuin erimittaisiin sijaisuuksiin tai kokonaisvaltaisempaan yhteistyöhön. Haluamme omalla tekemisellämme helpottaa hyvinvointialueiden työntekijätarvetta optimoimalla samalla kuluja.

Aina saatavilla

Toimimme valtakunnallisesti ja olemme aina läsnä myös lähellä. Suunnittelemme jokaisen asiakkaamme kanssa juuri heille sopivan, kustannustehokkaan palvelupaketin, yksilöllisesti ja laadulla. Oman aluekohtaisen yhteyshenkilön kanssa pääsette sopimaan tarpeenne yksityiskohdista ja tilaamaan helposti tarvitut työvuorot. Asiakkaillemme olemme saatavilla vuoden jokaisena päivänä.

Sopivat työntekijät

Käymme läpi jokaisen työntekijän taidot, toiveet ja käytettävyyden. Pidämme suuressa arvossa ammattimaista työotetta, ystävällisyyttä, positiivista asennetta, sosiaalisia taitoja sekä ahkeruutta – joustavuutta unohtamatta. Tavoitteenamme on löytää ja yhdistää oikeat työntekijät oikeisiin paikkoihin.

Hyvä perehdytys

Kattava perehdytys on yksi työssä onnistumisen peruspilareista. Käymme jokaisen työntekijän kanssa läpi Avustaja.fi -perehdytyksen, tästä olemmekin saaneet hurjasti kehuja työntekijöiltämme sekä asiakkailtamme. Kun hyvä perehdytys jatkuu myös työyksikössä, on riveihin liittynyt työntekijä pian kuin konkari muiden osaajien joukossa! Mikäli asiakkaalla on olemassa perehdytysmateriaalit, käymme ne mielellämme läpi jo osana perehdytystämme – nopeuttaen ja helpottaen työntekijän sopeutumista uuteen työyksikköön.

Henkilökohtainen avustaja kotiin. Pyörätuolissa istuva henkilö ulkoilemassa, Helsinki

Avoin kommunikointi

Kattava perehdytys on yksi työssä onnistumisen peruspilareista. Käymme jokaisen työntekijän kanssa läpi Avustaja.fi -perehdytyksen, tästä olemmekin saaneet hurjasti kehuja työntekijöiltämme sekä asiakkailtamme. Kun hyvä perehdytys jatkuu myös työyksikössä, on riveihin liittynyt työntekijä pian kuin konkari muiden osaajien joukossa! Mikäli asiakkaalla on olemassa perehdytysmateriaalit, käymme ne mielellämme läpi jo osana perehdytystämme – nopeuttaen ja helpottaen työntekijän sopeutumista uuteen työyksikköön.

Vaalimme kaikessa tekemisessä arvojamme 

Kunnioitus

Toimintamme ytimessä on aina ihminen. Kohtaamme jokaisen yksilöllisesti ja lämmöllä. Välitämme toisistamme ja haluamme edistää toistemme hyvinvointia kaikissa tilanteissa. Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään ja asumiseen omassa kodissa.

Vaikuttavuus

Haluamme parantaa palveluidemme saajien elämänlaatua ja olla hyvä työnantaja työntekijöillemme. Toimimme ammattimaisesti ja tuemme hyvinvointialueita sosiaalipalvelujen järjestämisessä kestävällä tavalla. Olemme positiivisia ja ratkaisukeskeisiä sekä haluamme kehittyä työssämme.

Vastuullisuus

Pidämme kiinni antamistamme lupauksista ja suoritamme tehtävämme tunnollisesti ohjeiden ja sopimusten mukaisesti. Muistamme vaitiolovelvollisuutemme emmekä puhu palveluiden saajien, hyvinvointialueiden tai työkavereiden asioista ulkopuolisille.

Usein kysytyt kysymykset

Teen jo kauttanne henkilökohtaisen avustajan töitä, voinko myös tehdä keikkaa vuokratyöläisenä esim. hoiva-avustajana?

Ehdottomasti voit! Olethan yhteydessä lähiesihenkilöösi, joka mielellään kertoo sinulle lisää työmahdollisuuksista. 

Voin tienata vain tietyn määrän rahaa kuukaudessa – onko tämä ongelma?

Ei ole ongelma. Hakiessasi meille töihin, käymme läpi tilanteesi sekä toiveesi työnteon suhteen ja räätälöimme yhdessä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Kerrothan siis rohkeasti kaikki mieltäsi askarruttavat asiat jo haastattelussa.

Olen tällä hetkellä kokoaikatyössä, mutta olen miettinyt lisätyön tekemistä. Toivoisin merkityksellistä työtä ihmisten parissa -olisiko tähän ideoita?

-Oletko miettinyt esimerkiksi keikkailua avustajana? Siinä avustettavan kanssa on mahdollista tehdä esimerkiksi asioita, mitä hän tekisi ilman vammaa tai sairautta itsenäisesti. Tämä voi siis olla arjen askareissa auttamista, elokuvissa käyntiä, lempilätkäjengin kannustusta jäähallilla tai jotain aivan muuta. Kuten omat avustajamme ovat kehuneet – siinä on aidosti aikaa olla läsnä eikä kaikkea tarvitse tehdä nopeimman kautta, vaan kuntouttavaa työotetta ja henkilön itsenäisyyttä kunnioittaen. Työhön et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa kokemusta, vaan halulla auttaa pääsee jo pitkälle.

Pohdin vasta hoitajan keikkatöiden tekoa, mutta en ole varma, onko se minua varten. Miten toimia?

-Olethan rohkeasti yhteydessä meihin niin jutellaan lisää, siitä on hyvä lähteä liikkeelle. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Olen ollut useamman vuoden poissa hoitotyöstä ja työhön palaaminen jännittää. En tiedä uskallanko lähteä keikkailemaan tuntemattomaan yksikköön?

-Hoitotyöhön palaaminen tauon jälkeen voi olla jännittävää, varsinkin jos yksikkö on ennestään tuntematon. Lähdemme kuitenkin aina liikkeelle etsimällä juuri sinulle sopivan paikan aloittaa työnteko. Tämän lisäksi käymme jo ennen työn aloittamista jokaisen kanssa läpi kattavan perehdytyksen, jotta työn aloitus olisi mahdollisimman mukavaa. Kuljemme vierelläsi ja olemme aina tarvittaessa tukena.