fbpx

Kokemuksia

Arvostamme palautetta!

Keräämme jatkuvasti palautetta niin avustajiltamme kuin avustettavilta. Avustaja.fi Avustajapalveluiden laatukäsityksen keskiössä on joustavuus, hyvät yhteistyötaidot ja perehdytetty henkilökunta. Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla Suomen arvostetuin palveluntuottaja. Tavoitteemme toteutuu osaavien ja sitoutuneiden työntekijöiden sekä hyvän esimiestyön ja johtamisen avulla. Kehitämme jatkuvasti organisaatiotamme ja toimintaamme laadukkaiden palveluiden varmistamiseksi.

Erittäin tyytyväiset avustajat

Toteutimme loppuvuodesta 2020 laajan kyselyn avustajillemme. Kysyimme avustajiltamme, kuinka tyytyväisiä he ovat yleisesti Avustaja.fi toimintaan sekä tarkempia kysymyksiä esimerkiksi perehdytyksestä. Vastaukset olivat 100% positiivisia ja saimmekin 4,7/5 kokonaisarvosanaksi!

Henkilökohtainen avustaja

Oulu

”Koin oloni erittäin tervetulleeksi heti alusta lähtien! Sain kattavan perehdytyksen ja esihenkilöni on helposti lähestyttävissä, missä tahansa tilanteessa.”

Asiakas

Oulu

”On hienoa, kun tarpeitani kuunnellaan ja saan juuri sen palvelun, jota tarvitsen. Kiitos!”

Henkilökohtainen avustaja

Uusimaa

”Avustus on todella monipuolista. Nautin ihmisläheisestä työstä ja koen onnistumisen tunteita päivittäin.”

Asiakas

Uusimaa

”Sain valita mieleiseni avustajan ja nyt homma pelittää.”

Henkilökohtainen avustaja

Haluaisitko sinäkin olla avustaja? Täytä profiili ja ole lähempänä merkityksellistä työtä.

Avustettava

Löydä oma avustaja arkeen ja juhlaan. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja löydetään juuri sinulle sopiva avustaja. Voit laittaa sähköpostiviestin osoitteeseen info@avustaja.fi, soittaa 040 723 6424 tai katsoa tarkemmat yhteystietomme.

Henkilökohtaisen avustajan kokemuksia

”Perehdytys materiaalin ja käytännön osalta ensiluokkaista, esihenkilöt helposti lähestyttäviä, luotettavia. Perheen ja työelämän yhteensovittaminen onnistuu käytännön tasolla loistavasti. Käytettävissä olevat ohjelmat ja materiaalit helppoja ja mukavia käyttää. Tiedonkulku tehokasta.”

Palveluohjaajamme kertoo

”Paljon vapautta suunnitella ja vastuu lisääntyy sen mukaan mihin on valmis. Palautetta saa säännöllisesti sekä ohjausta tarvittaessa.”

Arvomme

Kunnioitus

Toimintamme ytimessä on aina ihminen. Kohtaamme jokaisen yksilöllisesti ja lämmöllä. Välitämme toisistamme ja haluamme edistää toistemme hyvinvointia kaikissa tilanteissa. Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään ja asumiseen omassa kodissa.

Vaikuttavuus

Haluamme parantaa palveluidemme saajien elämänlaatua ja olla hyvä työnantaja työntekijöillemme. Toimimme ammattimaisesti ja tuemme hyvinvointialueita sosiaalipalvelujen järjestämisessä kestävällä tavalla. Olemme positiivisia ja ratkaisukeskeisiä sekä haluamme kehittyä työssämme.

Vastuullisuus

Pidämme kiinni antamistamme lupauksista ja suoritamme tehtävämme tunnollisesti ohjeiden ja sopimusten mukaisesti. Muistamme vaitiolovelvollisuutemme emmekä puhu palveluiden saajien, hyvinvointialueiden tai työkavereiden asioista ulkopuolisille.