fbpx

Avustaja.fi Avustajapalvelut

Avustaja.fi Avustajapalvelut

Itsenäisen elämän tukena

Avustaja.fi on Citywork Avustajapalveluiden tuottama henkilökohtaisen avun palvelu. Meillä Avustaja.fi Avustajapalveluissa on vuosien kokemus henkilökohtaisen avun palveluiden tarjoajana avustettaville ja hyvinvointialueille. Citywork oli ensimmäisten palveluntarjoajien joukossa 2009 tarjoamassa hyvinvointialueille ammattimaista palvelua. Avustaja.fi Avustajapalvelut tarjoaa kotimaista ja luotettavaa palvelua.

Tehtävämme

Tehtävämme on tarjota lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja tukipalveluita kotona ja kodin ulkopuolella, vammaisille, kehitysvammaisille, pitkäaikaissairalle, vanhuksille ja lapsiperheille. Haluamme parantaa palvelunsaajiemme elämänlaatua ja olla hyvä työnantaja avustajillemme. Palvelumme mahdollistavat hyvinvointialueita toteuttamaan tukipalveluita laadukkaasti ja tehokkaasti. Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään.

Arvomme

Kunnioitus

Toimintamme ytimessä on aina ihminen. Kohtaamme jokaisen yksilöllisesti ja lämmöllä. Välitämme toisistamme ja haluamme edistää toistemme hyvinvointia kaikissa tilanteissa. Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään ja asumiseen omassa kodissa.

Vaikuttavuus

Haluamme parantaa palvelunsaajiemme elämänlaatua ja olla hyvä työnantaja työntekijöillemme. Toimimme ammattimaisesti ja tuemme hyvinvointialueita sosiaalipalvelujen järjestämisessä kestävällä tavalla.  Olemme positiivisia ja ratkaisukeskeisiä sekä haluamme kehittyä työssämme. 

Vastuullisuus

Pidämme kiinni antamistamme lupauksista ja suoritamme tehtävämme tunnollisesti. Muistamme vaitiolovelvollisuutemme emmekä puhu palvelunsaajien, hyvinvointialueiden tai työkavereiden asioista ulkopuolisille.

Miksi valita AVUSTAJA.fi?

w

Avustettavalle

Joustava, luotettava, ymmärtäväinen tuki itsenäiseen elämään. Ymmärrämme avustettavan tarpeita ja yhdistämme juuri oikean avustajan avustettavalle. Emme tee asioita puolestasi vaan kuuntelemme ja teemme asioita yhdessä.

Avustajalle

Koulutamme, olemme tukena, kuuntelemme ja joustamme. Olemme lämmin työnantaja. Sovimme yhdessä sopivista työvuoroista ja annamme tukemme kaikkiin tilanteisiin. Olemme tavoitettavissa aina tarvittaessa ja reagoimme tilanteisiin juuri sen vaativalla tavalla.

Hyvinvointialueille

Luotettava, kustannustehokas ja lakien mukaista palvelua tuottava kumppani. Pitkän kokemuksen omaava ja hyvinvointialueiden toimintamalleja ymmärtävä Avustaja.fi.

Citywork

Kasva kanssamme

Citywork Avustajapalvelut Oy eli Avustaja.fi Avustajapalvelut on osa Citywork -konsernia, joka tarjoaa Avustajapalveluiden lisäksi henkilöstöpalveluita valtakunnallisesti koko Suomessa ja työllistää lähes 2000 palkansaajaa. Citywork Henkilöstöpalvelut on erikoistunut rakentamisen, logistiikan ja teollisuuden alojen henkilöstövuokraukseen, ulkoistukseen, resursointiin ja rekrytointiin. Tutustu Cityworkin Henkilöstöpalveluiden toimintaan lisää: