fbpx
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Avustaja.fi henkilökohtainen apu ja kotiin tuotettavat tukipalvelut

Avustaja.fi Avustajapalvelut on suomalainen ja luotettava henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja. Tuotamme myös muita kotiin tuotettavia tukipalveluita. Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään ja asumiseen omassa kodissa. Kohtaamme jokaisen yksilöllisesti ja lämmöllä. Pidämme työssämme kiinni antamistamme lupauksista, arvoistamme ja suoritamme tehtävämme tunnollisesti. Toimintamme ytimessä on aina ihminen – sinä päätät, milloin, miten ja missä apua tarvitset.

Henkilökohtainen avustaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (Kuusamo, Oulu ja muut)

Tuotamme henkilökohtaista apua sekä muita kotiin tuotettavia tukipalveluita koko Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella:

 • Alavieska
 • Haapajärvi
 • Haapavesi
 • Hailuoto
 • Ii
 • Kalajoki
 • Kempele
 • Kuusamo
 • Kärsämäki
 • Liminka
 • Lumijoki
 • Merijärvi
 • Muhos
 • Nivala
 • Oulainen
 • Oulu
 • Pudasjärvi
 • Pyhäjoki
 • Pyhäjärvi
 • Pyhäntä
 • Raahe
 • Reisjärvi
 • Sievi
 • Siikajoki
 • Siikalatva
 • Taivalkoski
 • Tyrnävä
 • Utajärvi
 • Vaala
 • Ylivieska

Lue lisää

Henkilökohtainen avustaja Oulu ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue: Mitä tehtäviä työhön kuuluu?

Henkilökohtainen avustaja Oulu ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue: Mitä tehtäviä työhön kuuluu? Pohjois-Pohjanmaa hyvinvointialueena on varmasti yksi tunnetuimmista. Asutuimpia alueita on mm. Oulu. Jos tarvitset esimerkiksi ulkoiluapua tai haluat päästä nauttimaan kaupungin nähtävyyksistä tai kulttuurista, henkilökohtaiset avustajamme voivat auttaa ja olla mukana ulkoilussa. Henkilökohtaiset avustajamme Oulussa ovat kiinnostuneita ihmisläheisestä työstä, he ovat ammattitaitoisia ja ennen kaikkea, he välittävät. Autamme sinua kaikessa tarvitsemassasi, olipa kyseessä sitten kaupassakäynti, kodinhoito tai vapaa-ajan aktiviteetit. Tavoitteenamme on varmistaa, että tunnet olosi turvalliseksi ja itsenäiseksi omassa kodissasi ja otamme huomioon tukesi määrän; itsemääräämisoikeus on sinulla. Me Avustajalla uskomme, että jokainen ansaitsee laadukasta apua ja tukea päivittäisiin toimiinsa. Oulun, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, tarjoamme henkilökohtaisia avustajapalveluita, joiden avulla voit elää itsenäistä ja normaalia elämää omassa kodissasi. Henkilökohtainen avustaja Oulu – ratkaisumme avustettavalle: Emme ainoastaan tarjoa apua päivittäisissä toiminnoissa, vaan tuomme mukanamme positiivista asennetta ja ymmärrystä avustettavan tarpeista. Ymmärrämme, että henkilökohtainen avustaja on tärkeä tuki monelle. Lukaise alhaalta lisää tietoa kenelle henkilökohtaisen avustajan työ sopii, ja kenelle palvelu on suunnattu.

Tukeminen itsenäisessä elämässä

​​Me Avustajalla ymmärrämme, että jokainen tarina on ainutlaatuinen. Kuuntelemme sinua ja räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, miten voimme auttaa juuri sinua elämään täyttä elämää. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle itsenäinen elämä omassa kodissaan ja osallistuminen yhteiskunnan eri toimintoihin. Haluamme olla korvaamaton tuki niille, jotka tarvitsevat apua. Avustajan tehtävänkuva mukautuu sinun tarpeidesi mukaan, kartoitamme tilanteen ja tuomme ratkaisun, jossa jokaisen tarve täytetään sopivalla tuella. Avustajamme eivät ainoastaan auta arjen askareissa, vaan he ovat myös seuran tuojia ja kuuntelijoita. Tällainen tuki edistää merkittävästi asiakkaiden hyvinvointia ja lisää heidän mahdollisuuksiaan nauttia täysipainoisesta elämästä. Toimintamme ydin on ihmislähtöisyys. Haluamme, että voit luottaa saamaasi apuun ja tuntea olevasi arvostettu. Avustajamme ovat sitoutuneita tukemaan sinua kaikin tavoin, jotta voit nauttia jokaisesta päivästä ilman huolia.

Kuka tarvitsee henkilökohtaista avustajaa?

Vammasta, sairaudesta, vanhuudesta tai muista henkilökohtaisista haasteista riippumatta avustajamme auttavat esimerkiksi arjen askareissa. Tuellamme pääset elämään arkea mahdollisimman normaalisti ja turvallisesti omassa kodissa. Avustajalla keskitytään yksilölliseen ja kunnioittavaa apuun kaikille tarvitseville rikkomatta itsemääräämisoikeutta. Henkilökohtainen avustaja on tarkoitettu niille henkilöille, jotka tarvitsevat apua päivittäisissä askareissaan ja itsenäisen elämän ylläpitämisessä. Tarve henkilökohtaiselle avustajalle voi syntyä esimerkiksi liikkumisen vaikeuden tai muun toimintakyvyn rajoitteen vuoksi. Avustajan apu voi olla välttämätön arjen askareiden suorittamiseksi, siksi kartoitamme aina tarpeesi etukäteen huolella. Jokainen asiakas arvioidaan yksilöllisesti ja heidän tarpeensa huomioidaan avustajan valinnassa sekä tehtävien määrittelyssä.

Henkilökohtainen avustaja Oulu ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue – Miksi valita Avustaja.fi?

Olemme aina valmiita mukautumaan muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin. Henkilökohtaiset avustajamme Tampereella ovat koulutettuja kohtaamaan erilaisia elämäntilanteita, ja he ovat aina valmiita tukemaan sinua – oli kyse sitten odottamattomista tilanteista tai suunnitelluista aktiviteeteista. Henkilökohtaiset avustajamme Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella ovat enemmän kuin vain avustajia – he ovat luotettavia ystäviä, jotka ymmärtävät elämäsi haasteet ja ilot. Avustajalta löydät tarpeeseesi oikeanlaisen avustajan. Pyrimme aktiivisesti täyttämään paikkoja myös hiljaisella haulla, ja kehotamme avustajiamme ylläpitämään profiilia taidoista, kokemuksista, ja esimerkiksi musiikkimausta. Mitä enemmän avustettavalla on työhön liittyvää yksityiskohtaista tietoa profiilissaan, tällöin pystymme tarjoamaan avustetattavalle, sinulle joka tarvitset tukea elämiseen, oikeanlaisen ratkaisun. Tekemisessämme on sydän mukana jokaisessa tehtävässä. Me tunnemme vastuumme ja haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme saa parhaan mahdollisen avun. Olemme täällä sinua varten – olipa tarpeesi suuri tai pieni. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Tarjoamme palveluitamme vammaisille, kehitysvammaisille, pitkäaikaissairaille, vanhuksille ja lapsiperheille tukeaksemme itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Palvelumme mahdollistavat myös hyvinvointialueita toteuttamaan sosiaalihuolto-, vanhus- ja vammaispalvelulakien mukaisten tukipalveluiden tuottamisen laadukkaasti.

 

Etuna vaivattomuus

Palvelu on tehty sinulle vaivattomaksi. Me toimimme avustajien työnantajana eli huolehdimme mm. avustajien palkoista ja lakisääteisistä maksuista. Meiltä hoituu työvuorojen suunnittelu sekä tarvittaessa sijaisuuksista huolehtiminen. Hyvinvointialueen tekemällä päätöksellä henkilökohtainen apu on sinulle vammaispalvelulain mukaan maksutonta. Voit myös ostaa halutessasi avustajapalveluita sekä muita kotiin tuotettavia tukipalveluita itsemaksavana asiakkaana.

Tarpeenmukaisuus

Suunnittelemme ja toteutamme työvuorot aina tarpeesi sekä toiveidesi mukaisesti. Mikäli henkilökohtaisen avun tarpeessasi tapahtuu muutoksia, pyrimme joustamaan tilanteen mukaisesti. Olemme lähellä ja helposti tavoitettavissa.

Itsemääräämisoikeus

ItsemääräämisoikeusJoustava ja luotettava tuki itsenäiseen elämään. Kuuntelemme tarpeitasi ja etsimme juuri oikean avustajan sinulle. Saat itse päättää missä ja milloin tarvitset avustajaa.

Perehdytetyt avustajat

Valitsemme avustajat kanssasi ja he saavat aina yleisen sekä asiakaskohtaisen perehdytyksen, jossa on huomioitu sinun tarpeesi, toiveesi ja tottumuksesi. Sinulla on valinnanvapaus.

Olethan yhteydessä niin jutellaan lisää!

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää

Olemme sinuun yhteydessä 24H sisällä

Avustaja.fi kokemuksia

Kysymme säännöllisesti kokemuksia ja kommentteja arvokkailta työntekijöiltämme, asiakkailtamme sekä yhteistyökumppaneiltamme, sillä haluamme aina kehittää toimintaamme. Alla otteita joulukuun 2023 kyselystä.

w

Avustettava

”Kuulimme sosiaalityöntekijältä vaihtoehdoista ja itse valitsimme. Suomalaisuus plussaa. Lämmin kiitos yhteistyöstä!”

w

Sosiaalityöntekijä

”Alueella toimivista avustajafirmoista Avustaja.fi vaikuttaa laadukkaimmalta ja asiakaslähtöisimmältä. Ruusuja varsinkin siitä, että asiakkailla on yleensä vakioavustajat.”

w

Henkilökohtainen avustaja

” Yhteydenpito on ollut parasta palvelua, viesteihin ja puheluihin vastataan nopeasti. Lämminhenkinen, ystävällinen ja luotettava asiakaspalvelu. Kiitokset koko loistavalle tiimille.”

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtaisessa avussa avustetaan henkilökohtaisesti niissä tavanomaiseen elämään liittyvissä toimissa, jotka henkilö tekisi itse, mutta joista hän ei vammansa tai sairautensa vuoksi kokonaan tai osittain selviä. Henkilökohtaisen avun tarkoituksena on auttaa palvelun saajaa toteuttamaan omia valintojaan päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella, työssä, opiskelussa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa tai sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä. Palvelu tuotetaan vammaispalvelun asiakkaille.

 

Tukipalvelut

Tukipalveluiden suhteen tuotamme muun muassa sosiaalihuoltolain 19 §:ssä tarkoitettuja tukipalveluja ja niihin rinnastettavia palveluja, joita asiakas voi tarvita suoriutuakseen päivittäiseen elämäänsä kuuluvista toimista. Näitä palveluita ovat esimerkiksi ateriapalvelu, vaatehuoltopalvelu, siivouspalvelu, asiointipalvelu ja osallisuutta ja sosiaalista kanssakäymistä edistävä ja tukeva palvelu, joilla luodaan ja ylläpidetään henkilön kodissa sellaisia olosuhteita, että hän voi suoriutua jokapäiväiseen elämään kuuluvista toiminnoista mahdollisimman itsenäisesti sekä palveluja, joiden avulla henkilö voi saada hyvinvointia tuottavaa sisältöä elämäänsä.