Palveluseteli

Valinnanvapaus sinun palveluihisi

Palveluseteli

Sinä päätät

Palveluseteli on vaihtoehto kunnan itse tuottamille tai ostamille palveluille. Palveluseteli henkilökohtaisessa avussa tarkoittaa palvelunsaajan valinnanvapautta etsiä palvelu yksityisiltä yrityksiltä, kuten Avustaja.fi Avustajapalveluilta.

Miten palveluseteli toimii?

Henkilökohtaisen avun palvelusetelin on mahdollista saada, mikäli on oikeutettu henkilökohtaiseen apuun ja kotikuntasi käytössä ovat palvelusetelit. Arvion tekee aina kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon edustaja. Palvelusetelin arvo riippuu siitä, mitä kunta on päättänyt. Kunta myös hyväksyy kaikki yksityiset palveluntuottajat.

Miten käyttää palveluseteliä?

Palvelusetelin käyttäjänä sinulla on täysi valinnanvapaus omaan avustajaasi. Meille Avustaja.fi:ssä on tärkeää, että löydät avustajan, johon voit luottaa ja jonka kanssa on hyvä olla. Avustajaa voi vaihtaa ja olemme kaikissa tilanteissa apunasi ja tukenasi. Avustaja.fi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ja mieluisan avustajan.

Lisätietoja

Haluaisitko jutella lisää palvelusetelin käytöstä tai muista palveluistamme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!