fbpx

Kotiin tuotettavat tukipalvelut

Tarjoa läheisellesi tukea! Kotiin tuotettavat tukipalvelut sopivat myös esimerkiksi lahjaksi läheiselle. 

Kotiin tuotettavat tukipalvelut

Itsenäisen elämän tukena

Kotiin tuotettavat tukipalvelut pitävät sisällään avun palvelunsaajan arjen toimintoihin. 

Kotiin tuotettavat tukipalvelut tukevat vanhusten, vammaisten, pitkäaikaissairaiden, lapsiperheiden ja muiden avuntarvitsijoiden itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Tarjoamme tukea arjen askareisiin asiakkaan omien toiveiden mukaisesti. 

Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm.

Asiointiapu: kauppa- ja apteekkikäynnit, lomakkeiden täytöt 

Kodinhoitoapu: siivous ja vaatehuolto, leipominen, ruuanlaitto, pyykinpesu, lastenhoito 

Vapaa-aika ja virkistyshetket: lukuhetket, kulttuuririennot, ulkoilu- ja keskusteluseura 

Yhteiskunnallinen osallistuminen 

Kotiin tuotettavien tukipalveluiden sisältö sovitaan aina palvelunsaajan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Lisätietoja

Haluaisitko jutella lisää kotiin tuotettavista tukipalveluista? Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

Valitse Avustaja.fi

w

Tarpeenmukaisuus

Suunnittelemme ja toteutamme työvuorot aina tarpeesi sekä toiveidesi mukaisesti. Mikäli henkilökohtaisen avun tarpeessasi tapahtuu muutoksia, pyrimme joustamaan tilanteen mukaisesti. Olemme lähellä ja helposti tavoitettavissa.

Itsemääräämisoikeus

Joustava ja luotettava tuki itsenäiseen elämään. Kuuntelemme tarpeitasi ja etsimme juuri oikean avustajan sinulle. Saat itse päättää missä ja milloin tarvitset avustajaa.
N

Perehdytetyt avustajat

Valitsemme avustajat kanssasi ja he saavat aina yleisen sekä asiakaskohtaisen perehdytyksen, jossa on huomioitu sinun tarpeesi, toiveesi ja tottumuksesi. Sinulla on valinnanvapaus.

Kotiin tuotettavat tukipalvelut

Kotiin tuotettavat tukipalvelut ovat tarkoitettu kaikille niille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa. Tukipalvelut voivat olla yhteisesti kunnan kanssa toteutettuja, itse maksettuja palveluita tai yhdistettynä muihin kotona tapahtuviin tukipalveluihin, kuten sairaanhoitoon. Palveluita voi myös ostaa läheiselle niin helpottamaan tämän arkea kuin täydentämään olemassa olevia palveluita. Hyvä tapa lähteä liikkeelle on ottaa yhteys oman kunnan sosiaalitoimeen. Palvelut ja niiden sisältö katsotaan aina tapauskohtaisesti palvelemaan palvelunsaajaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kotiin tuotettavissa tukipalveluissa varmistat, että sinä tai läheisesi saa kotona apua ihmiseltä, jolla on aikaa pysähtyä ja kuunnella. Ota rohkeasti suoraan yhteyttä meihin ja jutellaan lisää!