fbpx

Ohjeet Profiilipalveluun

Ota yhteyttä

info@avustaja.fi tai soita 040 723 6424.

Ole rohkeasti yhteydessä kaikkien kysymyksien tiimoilta. Olemme täällä sinua varten.

Miten luon itselleni profiilin?

Vaihte 1. Perustiedot
Alota palvelun käyttö täyttämällä yhteystietosi. Halutessasi lisää myös profiili- ja taustakuva, mutta voit ne päivittää myös myöhemmin. Jatka palvelun käyttöön lukemalla ja hyväksymällä käyttöehdot. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, käy hyväksymässä se. Tarkasta myös roskaposti ja spam-posti, mikäli et löydä viestiä Saapuneet-kansiosta. Kun täytät palveluun tietoja tai teet muutoksia, muista aina tallentaa muokkaukset sivun alareunasta.
Vaihe 2. Taidot ja kokemus

Taitojen alle pääset lisäämään töissä ja työn ulkopuolella opittuja asioita. Taidot voivat olla ammattinimikkeitä tai titteleitä, mutta myös koulussa tai harrastuksissa opittuja asioita. Mieti siis kaikkea osaamistasi.
Kokemuksen alle pääset kirjaamaan perinteisesti CV:n tietosi (työpaikka ja positio, kesto) sekä koulutustaustasi. Muun kokemuksen alle voit kirjata muita vastuutehtäviä tai vaikka vapaaehtoistyön.

Työelämän taitojen alle pääset vapaasti kirjoittamaan asioita, jotka motivoivat sinua ja kertomaan minkälainen olet luonteeltasi. Pääset myös lisäämään toiveitasi työvuoroista ja palkkauksesta.

Vaihe 3. Portfolio ja linkit
Portfolio ja linkit -kohdassa pääset lisäilemään halutessasi linkkejä muun muassa nettisivuillesi ja sosiaalisen median kanaviisi. Mikäli olet ollut mukana mielenkiintoisissa projekteissa tai haluat kuvien avulla osoittaa kiinnostuksesi ja ammattitaitosi, voit lisätä kuvia ja tiedostoja täydentämään profiiliasi. Voit myös esimerkiksi ladata video-CV:n.
Vaihe 4. Muut tiedot ja julkaisu

Muut-kohdan tiedot eivät ole pakollisia täyttää, mutta joissakin työtehtävissä tiedosta voi olla etua työnhaussa. Harrastuksien kautta pystymme yhdistämään sinut helpommin sopivan avustettavan kautta, mutta myös palvelun tekoäly, oppii sinusta lisää.

Kun olet tallentanut kaikki tiedot, olet valmis! Esikatsele vielä profiilisi ja siirry sitten työpaikkatorille työnhakuun! Muista myös antaa hyväksyntä profiilisi näkymiseen torilla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Profiili.io Profiilipalvelu

Käytössämme on oma profiilijärjestelmämme, minkä kautta etsimme sopivia avustajia avustettaville. Profiiliin kirjaudut omilla tunnuksillasi, lisäät omat tietosi, kiinnostuksen kohteesi ja työhistoriasi ja näin pystymme löytämään juuri sinulle ja elämäntilanteellesi toimivan työsuhteen. Mitä kattavamman ja kiinnostavamman profiilin täytät, sitä helpommin avustettava sinulle löytyy. Avustettavat voivat etsiä avustajia myös suoraan järjestelmästä. Profiilin täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä ja tutustutaan lisää!

Rekrytointiprosessi
Hakuprosessi: Avustajaksi lähteminen on Avustaja.fi Avustjapalveluiden kautta helppoa. Tapoja on kaksi:

1. Täytä osaamispohjainen profiili profiilijärjestelmäämme. Mitä monipuolisemman profiilin itsellesi teet, sen ketterämmin pystymme yhdistämään sinut sopivan avustettavan kanssa paikkakunnallasi. Avustettavat voivat etsiä sopivia avustajia anonyymina avustajatorilta, muista siis antaa suostumuksesi näkymiseen torilla!

2. Hae avoimiin tehtäviimme. Julkaisemme avustettaviemme tarpeiden mukaisesti myös avoimia hakuja suoraan tietyn paikkakunnan tehtäviin. Voit jo valmiilla profiilillasi hakea tehtäviä tai voi täyttää hakemuksen suoraan auki olevaan tehtävään. Hakemuksestasi syntyy profiili järjestelmäämme ja voit hakea sillä jatkossa muita mielekkäitä tehtäviä nopeasti ja helposti.

Eteneminen
Hait sitten tiettyyn työpaikkaan tai täytit avoimen profiilin, luemme kaikki hakemukset ja profiilit tarkasti. Kontaktoimme jokaisen hakijan tai profiilin täyttäneen ja varmistamme, että meiltä löytyy kaikki tarvittavat tiedot sinusta sekä työnhaustasi. Jokaisen asiakkaan kohdalla teemme kartoituksen asiakkaan tarpeista ja toiveista. Tämän pohjalta lähdemme etsimään hänelle sopivaa henkilöä työhön. Esittelemme tehtävään sopivia avustajia avustettavalle, joka tekee päätöksen siitä, kenet/keitä hän haluaa tavata ja ottaa osaksi arkeaan. Työllistämme jatkuvasti valtakunnallisesti avustajia erilaisiin työsuhteisiin. Paljon paikkoja täytetään myös hiljaisessa haussa, eli profiili kannattaa olla aina ajantasalla. Sopiva avustettava saattaa löytyä päivässä, toisinaan siihen saattaa mennä tovi. Suosittelemme siis, että ylläpidät jatkuvasti profiiliasi palvelussamme. Lisää profiiliin kiinnostuksen kohteita, lempibändisi ja työvuorotoiveitasi. Näin myös tiedämme, että voimme kontaktoida sinua tilanteessa, jossa avustettava etsii juuri sinua!
Mikä on avustajatori?
Avustajatori on suunnattu henkilökohtaisen avun asiakkaille eli avustettaville sekä kunnille, helpottamaan henkilökohtaisten avustajien löytymistä. Antamalla suostumuksesi torinäkymään, voivat asiakkaat etsiä anonyymisti sopivia avustajia ja sopivan löytyessä, ottaa yhteyttä ja työllistää avustaja.
Miten avustajat ja avustettavat valitaan?
Pyrimme aina yhdistämään sellaiset avustajat ja avustettavat, joilla on mahdollisimman yhteneväiset kiinnostuksen kohteet. Jokaisen avustettavan tilanne kartoitetaan aina palvelusuhteen alussa ja jokainen avustaja perehdytetään ja koulutetaan tarkoin.
Yleisiä ohjeita ongelmia kohdatessa
1. Käytäthän vain tuettuja selaimia (Chrome, Safari, Firefox). Emme tällä hetkellä tue IE:tä.

2. Olethan käyttänyt kirjautumisosoitteena: https://app.profiili.io/citywork/login

3.Jos olet kirjautunut sisälle, olethan kokeillut kirjautua ulos ja takaisin sisälle? Päivitä selaimen näkymä tai käynnistä selain uudelleen.

Salasana ei toimi

Jos sisäänkirjautumisen yhteydessä palvelu ilmoittaa, ettei salasana toimi, tarkastathan seuraavat asiat:

  • Tarkista, että olet kirjoittanut salasanan oikein.
  • Älä käytä kopioi-liitä-menetelmää, koska mukana voi kopioitua tyhjiä merkkejä.
  • Tarkista, että olet kirjoittanut käyttäjätunnuksen pienillä kirjaimilla ilman välejä.
Sähköposti on jo käytössä
Olethan yhteydessä tukeemme, mikäli tunnuksia luodessa järjestelmä ilmoittaa sähköpostisi olevan jo käytössä. Profiili.io tuki: support@profiili.io
Salasana hukassa

Meillä ei ole pääsyä salasanoihin, joten emme voi palauttaa niitä. Vain sinä voit palauttaa salasanan. Mikäli haluat nollata salasanan, ota yhteyttä tukeemme.

Mene takaisin kirjautumissivulle. Valitse Kirjaudu tästä -> Unohtuiko salasana. Syötä kenttään sähköpostiosoiteesi, jolloin palvelu lähettää sinulle vaihtolinkin.

HUOM! Käytä sähköpostiosoitetta, jolla olet tehnyt tilin palveluun ja kirjoitat kaikki merkit pienellä.

Haluan poistaa profiilini
Työnhakijana voit poistaa työnhakuprofiilin joko sovelluksesta tai webistä. Poisto toiminto löytyy kirjautuessa sisälle ja siirtyessä profiilin perustietoihin. Tässä linkki: https://app.profiili.io/settings
Jos poistat profiilin, me emme voi enää palauttaa tietoja.
Tilin aktivointi
Jokaisen käyttäjän täytyy aktivoida tili, jotta profiilipalvelua voi käyttää. Jos aktivointia ei ole suoritettu tietyn ajan sisällä, linkki vanhenee. Tässä tapauksessa sinun täytyy pyytää uusi aktivointilinkki. Hakiessasi työpaikkaa, sovellus muistuttaa aktivoinnista. Voit silloin tässä kohdassa pyytää uuden aktivointilinkin.
Hakemuksen lähettäminen ei onnistu
Kun lähetät työhakemuksen, sinun täytyy aktivoida tili sekä valita se toimialue, johon haluat työhakemuksen lähettää.

Avustaja.fi Avustajapalvelut muualla

Facebook

Löydät meidät nimellä Avustaja.fi!

Instagram

Löydät meidät nimellä Avustaja.fi

LinkedIn

Löydät meidät nimellä Avustaja.fi Avustajapalvelut!

Itsenäinen elämä

w

Tarpeenmukaisuus

Suunnittelemme ja toteutamme työvuorot aina tarpeesi sekä toiveidesi mukaisesti. Mikäli henkilökohtaisen avun tarpeessasi tapahtuu muutoksia, pyrimme joustamaan tilanteen mukaisesti. Olemme lähellä ja helposti tavoitettavissa.

Itsemääräämisoikeus

Joustava ja luotettava tuki itsenäiseen elämään. Kuuntelemme tarpeitasi ja etsimme juuri oikean avustajan sinulle. Saat itse päättää missä ja milloin tarvitset avustajaa.
N

Perehdytetyt avustajat

Valitsemme avustajat kanssasi ja he saavat aina yleisen sekä asiakaskohtaisen perehdytyksen, jossa on huomioitu sinun tarpeesi, toiveesi ja tottumuksesi. Sinulla on valinnanvapaus.