fbpx

Toimimme itsenäisen
elämän tukena

Avustaja.fi mahdollistaa tukipalvelut hyvinvointialueille kestävällä tavalla, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti

AVUSTAJA.FI

Itsenäisen elämän tukena

Avustaja.fi Avustajapalvelut on suomalainen, kokenut ja luotettava henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja. Tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja tukipalveluita kotona ja kodin ulkopuolella vammaisille, kehitysvammaisille, pitkäaikaissairaille, vanhuksille ja lapsiperheille. Haluamme parantaa palvelunsaajiemme elämänlaatua ja olla hyvä työnantaja avustajillemme. Palvelumme mahdollistavat hyvinvointialueita toteuttamaan tukipalveluita laadukkaasti ja kestävällä tavalla.

Olemme hyvinvointialueiden kumppani

Ihminen tekemisemme keskellä

Vaalimme kaikessa tekemisessämme arvojamme. Kunnioitamme, vaikutamme ja olemme vastuullisia jokaisessa tilanteessa. hyvinvointialueille haluamme olla luotettava kumppani mahdollistamassa lakien mukaista palvelua, missä avustettava saa nauttia itsenäisestä elämästä. Kannattavuus, työntekijä- ja asiakastyytyväisyys palvelevat niin meitä kuin hyvinvointialueita.

Meillä Avustaja.fi Avustajapalveluissa on vuosien kokemus hyvinvointialueiden kumppanina työskentelystä. Ymmärrämme hyvinvointialueiden velvollisuuksia tuottaa oikeudenmukaisia ja tasavertaisia palveluita kustannustehokkaasti. Haluamme omalla tekemisellämme helpottaa hyvinvointialueiden työntekijöiden arkea optimoimalla samalla kuluja. Palveluissamme emme kuitenkaan koskaan unohda itse ihmistä. Avustaja.fi Avustajapalvelut on oikeudenmukainen ja tasavertainen kumppani.

Löydä avustaja omalta paikkakunnalta

Avustajatori apuna

Avustajatori on avustettaville ja sosiaalityöntekijöille suunnattu työkalu oikean avustajan löytymiseen. Avustajiamme pääsee selaamaan anonyymisti avustajatorilla paikkakuntakohtaisesti. Avustajat antavat omassa profiilissaan suostumuksen avustajatorilla näkyvyyteen. Avustettavat, läheiset ja sosiaalityöntekijät voivat selata avustajien anonyymejä profiileja rauhassa, ottaa meihin yhteyttä ja me yhdistämme avustajan ja avustettavan.

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää

Olemme sinuun yhteydessä 24H sisällä

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse