Meille töihin

Avustajan työ on merkityksellistä, joustavaa ja monipuolista.

Kenelle?

Avustajan työ sopii moneen eri elämäntilanteeseen, ihmisläheisestä työstä kiinnostuneille ja jo alan ammattilaisille. Kaikissa työtehtävissä et tarvitse alan koulutusta, ainoastaan asenteella, positiivisuudella ja ymmärtäväisellä lähestymistavalla on merkitystä. Avustajan työtä pystyy tekemään oman elämäntilanteen mukaisesti. Avustajaksi voi lähteä esimerkiksi opiskeluiden tai toisen työn ohella – tai vaikkapa eläkepäivien ilona.

Avoimet työpaikat

Klikkaa alta ja löydät kaikki avoimet työpaikkamme. Voit hakea suoraan tietyn alueen avustajan paikkaan tai täyttää profiilin järjestelmäämme. 

Profiilijärjestelmä

Käytössämme on oma profiilijärjestelmämme, minkä kautta etsimme sopivia avustajia avustettaville. Profiiliin kirjaudut omilla tunnuksillasi, lisäät omat tietosi, kiinnostuksen kohteesi ja työhistoriasi ja näin pystymme löytämään juuri sinulle ja elämäntilanteellesi toimivan työsuhteen. Mitä kattavamman ja kiinnostavamman profiilin täytät, sitä helpommin avustettava sinulle löytyy. Avustettavat voivat etsiä avustajia myös suoraan järjestelmästä. Profiilin täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä ja tutustutaan lisää! 

Näin haet

Mitä tarkemmin profiilin täytät, sitä paremmin pystymme sinulle sopivan avustettavan löytämään

1. Klikkaa yltä itsesi järjestelmäämme.
2. Täytä alkuun henkilötietosi.
3. Lisää itsestäsi edustava kuva.
4. Täytä työhistoriasi.
5. Tuo esille kiinnostuksen kohteitasi.
6. Klikkaa lähetä ja me soitamme sinulle!

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.