Meille töihin

Avustajan työ on merkityksellistä, joustavaa ja monipuolista.

Henkilökohtaisen avustajan työ

Avustajan työ sopii moneen eri elämäntilanteeseen, ihmisläheisestä työstä kiinnostuneille ja jo alan ammattilaisille. Kaikissa työtehtävissä et tarvitse alan koulutusta, ainoastaan asenteella, positiivisuudella ja ymmärtäväisellä lähestymistavalla on merkitystä. Avustajan työtä pystyy tekemään oman elämäntilanteen mukaisesti. Avustajaksi voi lähteä esimerkiksi opiskeluiden tai toisen työn ohella – tai vaikkapa eläkepäivien ilona.

Avoimet työpaikat

Klikkaa alta ja löydät kaikki avoimet työpaikkamme. Voit hakea suoraan tietyn alueen avustajan paikkaan tai täyttää profiilin järjestelmäämme. 

Profiilijärjestelmä

Käytössämme on oma profiilijärjestelmämme, minkä kautta etsimme sopivia avustajia avustettaville. Profiiliin kirjaudut omilla tunnuksillasi, lisäät omat tietosi, kiinnostuksen kohteesi ja työhistoriasi ja näin pystymme löytämään juuri sinulle ja elämäntilanteellesi toimivan työsuhteen. Mitä kattavamman ja kiinnostavamman profiilin täytät, sitä helpommin avustettava sinulle löytyy. Avustettavat voivat etsiä avustajia myös suoraan järjestelmästä. Profiilin täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä ja tutustutaan lisää! 

Näin haet

Mitä tarkemmin profiilin täytät, sitä paremmin pystymme sinulle sopivan avustettavan löytämään

1. Klikkaa yltä itsesi järjestelmäämme.
2. Täytä alkuun henkilötietosi.
3. Lisää itsestäsi edustava kuva.
4. Täytä työhistoriasi.
5. Tuo esille kiinnostuksen kohteitasi.
6. Klikkaa lähetä ja me soitamme sinulle!

Miten etenemme

Ylläpidä profiiliasi

Hait sitten tiettyyn työpaikkaan tai täytit avoimen profiilin, luemme kaikki hakemukset ja profiilit tarkasti. Kontaktoimme jokaisen hakijan tai profiilin täyttäneen ja varmistamme, että meiltä löytyy kaikki tarvittavat tiedot sinusta sekä työnhaustasi.

Jokaisen asiakkaan kohdalla teemme kartoituksen asiakkaan tarpeista ja toiveista. Tämän pohjalta lähdemme etsimään hänelle sopivaa henkilöä työhön. Esittelemme tehtävään sopivia avustajia avustettavalle, joka tekee päätöksen siitä, kenet/keitä hän haluaa tavata ja ottaa osaksi arkeaan.

Työllistämme jatkuvasti valtakunnallisesti avustajia erilaisiin työsuhteisiin. Paljon paikkoja täytetään myös hiljaisessa haussa, eli profiili kannattaa olla aina ajantasalla. Sopiva avustettava saattaa löytyä päivässä, toisinaan siihen saattaa mennä tovi.

Suosittelemme siis, että ylläpidät jatkuvasti profiiliasi palvelussamme. Lisää profiiliin kiinnostuksen kohteita, lempibändisi ja työvuorotoiveitasi. Näin myös tiedämme, että voimme kontaktoida sinua tilanteessa, jossa avustettava etsii juuri sinua!

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.