fbpx

Henkilökohtaista apua tarvitaan läpi vuoden. Perustarpeet eivät muutu, vaikka maailma rauhoittuukin syömään pipareita, torttuja ja konvehteja. Henkilökohtaista apua on tarjolla kaikkiin elämäntilanteisiin Avustaja.fi Avustajapalveluiden kautta. Apu voi joulun aikaan olla esimerkiksi tutustumista paikallisiin joulutoreihin, torttujen leivontaa tai lahjojen paketoimista. Mitä ikinä, mistä löytyy joulumieltä ja pelkästään hyvää mieltä.

Avustajan kanssa kohti joulua

Avustajamme Ella toimii henkilökohtaisena avustajana pääkaupunkiseudulla. Avustettavien tilanteet ovat moninaisia ja Ella pääseekin tekemään avustettavien kanssa laidasta laitaan asioita.

”Avustus on todella monipuolista. Nautin ihmisläheisestä työstä ja koen onnistumisen tunteita päivittäin.”, Ella kertoo, ”Olen opiskelija, joten keikkaluontoinen, osa-aikatyö sopii rytmiini täydellisesti.” . Joulu näkyy jo avustettavien arjessa, ”Monet miettivät jo joululahjoja, tarjottavia sekä koristeita. Kuuntelemme monien avustettavien kanssa jo joululauluja!”

Avustajan kanssa voi esimerkiksi tehdä juuri näitä asioita. Henkilökohtaisen avustajan kanssa voi lähteä kaupungille hankkimaan herkkuja, lahjoja tai nauttimaan jouluvaloista! Avustaja voi myös olla paikalla tukemassa arjen normaaleissa tilanteissa. Sinä päätät, milloin ja miten avustusta tarvitset.

”Toisille henkilökohtainen apu on hyvin selkeälinjaista ja yksinkertaista apua arjessa. Avustajana saan sopeutua monenlaisiin tilanteisiin. Esimerkiksi yhden avustettavani kanssa minä leivon ja hän lukee reseptiä.”, Ella sanoo.

Tukipalveluita valtakunnallisesti koko Suomessa

Tukipalveluita on saatavilla ympäri Suomea erilaisilla palvelumalleilla. Tarjoamme tukipalveluita läpi joulun pyhien sekä uuden vuoden normaalisti valtakunnallisesti koko Suomessa. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, jutellaan lisää ja teemme tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi sopivasta avustuksesta.

Ota yhteyttä

Avustajan työ

”Suosittelen ehdottomasti avustajan työtä, mikäli ihmisläheinen työ kiinnostaa.”, Ella sanoo.

Avustaja.fi tarjoaa merkityksellistä työtä ympäri Suomea. Haemme jatkuvasti kasvavaan tiimimme avustajia niin työpaikkailmoitusten kuin oman profiilipalvelumme kautta. Voit siis katsoa työpaikkailmoituksiamme täältä tai täyttää avoimen profiilin täältä.

Täytä profiili .

Itsenäisen elämän tukena

Avustaja.fi