fbpx

 

Miten tuottaa lämmöllä ja kunnioituksella palveluita tilanteessa, jossa kohtaamisia tulisi välttää? Me lupaamme, että meidän kanssamme asiointi on turvallista. Me Avustaja.fi Avustajapalveluissa huolehdimme hygieniasta, turvaväleistä ja suojavarusteista. Me lupaamme, että emme tule kipeänä töihin ja teemme osamme taistelussa pandemiaa vastaan. Takaamme jokaiselle palvelunsaajalle turvallisen ympäristön saada tarvittavia henkilökohtaisen avun palveluita ja jokaiselle työntekijällemme tarvittavat työvälineet turvallisen palvelun tuottamiseksi.

Henkilökohtainen apu ja pandemia

Henkilökohtainen apu on kirjaimellisesti henkilökohtaista ja siihen kuuluu usein lähikontakteja sekä samassa tilassa olemista. Henkilökohtaisen avun tarve ei lopu, vaikka maailmantilanne muuttuu. Me Avustaja.fi Avustajapalveluissa teemme kaikkemme, jotta palvelunsaajamme saavat juuri sen palvelun, jota he tarvitsevat. Me lupaamme pitää huolta turvallisesta kanssakäymisestä ja toivomme, että kaikki kanssamme kontaktissa olevat tekevät myös samoin. Yhdessä voimme onnistua ja onnistuminen pandemian voitossa on meidän yhteisen panostuksemme tulos. Tilanne elää vahvasti, mutta me Avustaja.fi Avustajapalveluissa elämme sen mukana.

Tarjoamme henkilökohtaista apua ja muita tukipalveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Me uskomme siihen, että avustajan kanssa kohtaamista ei tarvitse lopettaa vaan tehdään se turvallisesti! Normaali elämä on mahdollisesti muuttunut, mutta muututaan rohkeasti sen mukana!

Ota yhteyttä

Itsenäisen elämän tukena

Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme mahdollisimman normaalin arjen ja juhlan sujuvuuden. Seuraamme tarkasti THL:n ohjeistuksia sekä alueellisia viranomaistiedotteita. Haluamme mahdollistaa turvallisia hetkiä avustettaville oman avustajan kanssa. Olemme itsenäisen elämän tukena! Me lupaamme.

Ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!

Avustaja.fi Avustajapalvelut