fbpx

Avustaja.fi Avustajapalveluiden kotiin tuotettavat tukipalvelut tukevat asiakkaiden itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Palvelumme mahdollistavat kuntaa toteuttamaan sosiaalihuolto-, vanhus- ja vammaispalvelulakien mukaisten tukipalveluiden tuottamisen laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Valitset aina itse oman avustajasi

Sinulla on mahdollisuus olla mukana valitsemassa omaa avustajaasi. Rekrytoinnin ammattilaiset ovat aina mukana auttamassa löytämään sopivimman avustajan juuri sinun tarpeisiisi. Jokainen avustajamme allekirjoittaa tärkeät arvomme. Kohtaamme ihmisen ihmisenä ja olemme itsenäisen elämän tukena arjessa, juhlassa ja vapaa-ajalla.

Ota yhteyttä!

Toimintamallit

Suunnittelemme aina yhdessä sinun ja sosiaalityöntekijäsi kanssa sopivan palvelukokonaisuuden. Kartoitamme henkilökohtaisen avun tarpeesi ja varmistamme, että yhdistämme sopivan avustajan kanssasi. Avustajamme saavat aina yleisen perehdytyksen lisäksi henkilökohtaisen perehdytyksen juuri sinun tarpeittesi mukaisesti.

Kun sopiva avustaja on löytynyt, pidämme huolta työvuoroista ja muista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Asiakkaanamme saat nauttia itsenäisestä elämästä, ilman ylimääräistä stressiä työnantajana toimimisesta.

Kokemus

Avustaja.fi Avustajapalveluilla on vuosien kokemus kotiin tuotettavien tukipalveluiden palveluntarjoajana. Kohtaamme jokaisen yksilöllisesti; avustettavat, kunnat ja avustajat sekä olemme aina valmiina oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme palvelemaan kohderyhmiämme vielä paremmin.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan palveluistamme lisää!

Ota yhteyttä!