fbpx

Avustaja.fi Avustajapalvelut tarjoaa merkityksellistä työtä. Käytössämme on oma profiilijärjestelmämme, minkä kautta etsimme sopivia avustajia avustettaville. Profiiliin kirjaudut omilla tunnuksillasi, lisäät omat tietosi, kiinnostuksen kohteesi ja työhistoriasi ja näin pystymme löytämään juuri sinulle ja elämäntilanteellesi toimivan työsuhteen. Mitä kattavamman ja kiinnostavamman profiilin täytät, sitä helpommin avustettava sinulle löytyy. Profiilin täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Kuinka homma toimii? Jatka lukemista!

Näin haet

Mitä tarkemmin profiilin täytät, sitä paremmin pystymme sinulle sopivan avustettavan löytämään

  1. Klikkaa itsesi järjestelmäämme.
  2. Täytä perustietosi.
  3. Lisää itsestäsi edustava kuva.
  4. Täytä työhistoriasi.
  5. Tuo esille kiinnostuksen kohteitasi.
  6. Klikkaa lähetä ja me soitamme sinulle!
Luo profiili

Mitä sitten tapahtuu?

Hait sitten tiettyyn työpaikkaan tai täytit avoimen profiilin, luemme kaikki hakemukset ja profiilit tarkasti. Kontaktoimme jokaisen hakijan tai profiilin täyttäneen ja varmistamme, että meiltä löytyy kaikki tarvittavat tiedot sinusta sekä työnhaustasi.

Jokaisen asiakkaan kohdalla teemme kartoituksen asiakkaan tarpeista ja toiveista. Tämän pohjalta lähdemme etsimään hänelle sopivaa henkilöä työhön. Esittelemme tehtävään sopivia avustajia avustettavalle, joka tekee päätöksen siitä, kenet/keitä hän haluaa tavata ja ottaa osaksi arkeaan.

Työllistämme jatkuvasti valtakunnallisesti avustajia erilaisiin työsuhteisiin. Paljon paikkoja täytetään myös hiljaisessa haussa, eli profiili kannattaa olla aina ajantasalla. Sopiva avustettava saattaa löytyä päivässä, toisinaan siihen saattaa mennä tovi.

Suosittelemme siis, että ylläpidät jatkuvasti profiiliasi palvelussamme. Lisää profiiliin kiinnostuksen kohteita, lempibändisi ja työvuorotoiveitasi. Näin myös tiedämme, että voimme kontaktoida sinua tilanteessa, jossa avustettava etsii juuri sinua!

Luo itsellesi profiili ja tule osaksi Avustaja.fi -tiimiä!

Luo profiili

 

Avustaja.fi

Itsenäisen elämän tukena