fbpx

Avustaja.fi Avustajapalvelut tuottaa lämmöllä ja kunnioituksella henkilökohtaisen avun palveluita, myös pandemian keskellä. Haluamme olla etulinjassa auttamassa vallitsevan tilanteen keskellä niitä, jotka apua tarvitsevat. Olemme seuranneet tarkasti epidemian alkuvaiheesta lähtien tilanteiden kulkua ja viranomaisohjeistuksia. Haluamme varmistaa, että olemme aina uusimman tiedon ja ohjeistuksien varassa. Henkilökohtaisen avun parissa työskentelevät ovat myös tärkeässä asemassa poikkeuksellisissa oloissa.

Kartoitus

Kartoitamme jokaisen asiakkaamme tilanteen yksityiskohtaisesti. Toimimme aina tiiviissä yhteistyössä kunnan kanssa ja haluamme, että palvelunsaaja saa juuri sellaista palvelua, jota hän tarvitsee. Yhdistämme sopivimmat avustajat avustettaville ja pidämme huolta, että avustaja on avustettavan tilanteen tasalla. Kartoituksella varmistamme, että jokainen avustajamme on valmis muuttuviin tilanteisiin. Pyrimme myös siihen, että jokaisella avustajalla ja avustettavalla olisi yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Haluamme välttää turhat altistumiset, joten käymme kartoitustilanteen aina tapauskohtaisesti läpi palvelunsaajan kanssa.

Perehdytys

Jokainen avustajamme käy läpi perehdytyksen, johon kuuluu yleinen sekä asiakaskohtainen perehdytys. Näin varmistamme avustajiemme ammattitaidon ja valmiuden toimia poikkeuksellisissakin oloissa. Perehdytyksessä käydään läpi kaikki avustajan työhön liittyvät tilanteet ja toimenpiteet sekä varmistetaan avustajan valmius toimia työssä. Perehdytyksessä otamme huomioon aina tarkasti hygienia-asiat.
Henkilökohtaiset avustajamme ovat kaikki valmistautuneita perusteellisesti. Huolehdimme siitä, että avustajillamme on aina esimerkiksi oikeanlaiset hengityssuojaimet sekä käsidesiä.

Tekemistämme ohjaavat aina arvomme

Vaikuttavuus, kunnioitus ja vastuullisuus. Näitä kolmea pidämme aina mukanamme. Haluamme olla osana parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua ja olla hyvä työnantajatyöntekijöillemme, kohtaamme jokaisen yksilöllisesti ja lämmöllä sekä pidämme kiinni antamistamme lupauksista ja suoritamme tehtävämme tunnollisesti ohjeiden ja sopimusten mukaisesti. Näistä emme lipsu.

Henkilökohtainen avustaja

Etsimme myös jatkuvasti joukkoomme avustajia ja ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet merkityksellisestä työstä. Avustajan työssä erilaisesta osaamisesta on hyötyä, joten emme vain etsi hoiva-alan ammattilaisia. Haluamme joukkoomme kaikenlaista osaamista, tietoa ja auttamisen iloa!

Täytä profiili järjestelmäämme tästä ja olemme sinuun yhteydessä!

Täytä profiili