fbpx

Kotiin tuotettavat tukipalvelut tuovat apua arjen toimintoihin. Kotiin tuotettavat tukipalvelut tukevat vanhusten, vammaisten, pitkäaikaissairaiden, lapsiperheiden ja muiden avuntarvitsijoiden itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella.

Mitä on kotiin tuotettavat tukipalvelut?

Kotiin tuotettavat tukipalvelut voivat esimerkiksi olla:

Asiointiapua, kuten kauppa- ja apteekkikäynnit, lomakkeiden täytöt
Kodinhoitoapua, kuten siivous ja vaatehuolto, leipominen, ruuanlaitto, pyykinpesu, lastenhoito
Vapaa-ajan tekemistä ja virkistyshetkiä, kuten lukuhetket, kulttuuririennot, ulkoilu- ja keskusteluseura
Yhteiskunnallista osallistumista

Kenelle kotiin tuotettavat tukipalvelut on tarkoitettu?

Kotiin tuotettavat tukipalvelut ovat tarkoitettu kaikille niille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa. Tukipalvelut voivat olla yhteisesti kunnan kanssa toteutettuja, itse maksettuja palveluita tai yhdistettynä muihin kotona tapahtuviin tukipalveluihin, kuten sairaanhoitoon. Palveluita voi myös ostaa läheiselle niin helpottamaan tämän arkea kuin täydentämään olemassa olevia palveluita. Hyvä tapa lähteä liikkeelle on ottaa yhteys oman kunnan sosiaalitoimeen. Palvelut ja niiden sisältö katsotaan aina tapauskohtaisesti palvelemaan palvelunsaajaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kotiin tuotettavissa tukipalveluissa varmistat, että sinä tai läheisesi saa kotona apua ihmiseltä, jolla on aikaa pysähtyä ja kuunnella. Ympärillä voi tapahtua paljon ja arki saattaa tuntua raskaalta. Olisiko nyt oikea aika lähteä retkelle metsään, leipoa keittiö täyteen tai juoda maistuvat kaakaot? Tätä kaikkea on myös kotiin tuotettavat tukipalvelut. Jokainen meistä tarvitsee välillä juttuseuraa, muista pitää huolta myös henkisestä hyvinvoinnista!

Ota rohkeasti suoraan yhteyttä meihin ja jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Avustaja.fi itsenäisen elämän tukena

Me Avustaja.fi Avustajapalveluilla tarjoamme henkilökohtaisen avun palveluita monipuolisesti ympäri Suomea. Olemme asiakkaidemme itsenäisen elämän tukena. Kokemuksen lisäksi meiltä löytyy intoa toimia aina itsenäisen elämän tukena, lämmöllä ja kunnioituksella.