fbpx

Kiinnostava profiili

Käytämme rekrytointityökalunamme omaa profiilipalveluamme. Tässä muutama syy, miksi profiilipalvelumme on näppärä:

Mielenkiintoinen profiili

Profiilijärjestelmämme on luotu yhdessä rekrytoinnin ammattilaisten kanssa. Järjestelmässä on panostettu siihen, että jokainen hakija voi luoda kiinnostavan profiilin, jossa työkokemuksen ja koulutuksen lisäksi saa näkyä persoonallisuus. Haluamme aidosti tietää harrastuksistasi, mielenkiinnon kohteistasi ja luonteestasi. Henkilökohtaisena avustajana kaikista taidoista ja osaamisesta on hyötyä.

Kun meillä on avustajistamme monipuolisesti tietoa, pystymme yhdistämään sopivan avustajan avustettavan kanssa esimerkiksi kiinnostuksen kohteiden perusteella.

1. Työhakemus vs. profiilin luonti?

Hakijana pystyt kirjautumaan järjestelmäämme kahdella tavalla: hakemalla suoraan tiettyä työpaikkaa tai täyttämällä osaamispohjaisen profiilin. Täytettyäsi työhakemuksen, syntyy hakemuksestasi automaattisesti myös profiili. Pystyt profiilillasi jatkossa hakemaan kaikkia avoimia työpaikkojamme.

Mikäli et juuri nyt löydä sopivaa työpaikkaa tai etsit esimerkiksi avustajan työtä tietyltä alueelta, voit tehdä järjestelmäämme profiilin. Profiili on ikään kuin avoin työhakemus. Kun profiilisi on valmiina järjestelmässä, sinulle sopivan työpaikan avautuessa pääset hakemaan työpaikkaa näppärästi muutamalla klikkauksella. Olemme hakijoihimme henkilökohtaisesti yhteydessä, mikäli saamme esimerkiksi kiireellisen toimeksiannon.

2. Anonyymit profiilit

Avustettavat pystyvät etsimään itselleen sopivia avustajia suoraan järjestelmästämme omilla kriteereillään. Kriteerien perusteella avustettavalle listautuu lähimmäksi osuvat profiilit anonyymeinä. Avustettava voi tässä vaiheessa jo ilmaista meille kiinnostuksensa tiettyä avustajaa kohtaan ja me autamme prosessin loppuun asti. Kannattaa siis täyttää profiili monipuolisesti järjestelmään. Avustettavat eivät näe yhteystietojasi, koko nimeäsi tai profiilikuvaasi.

3. Ihminen ihmiselle

Vaikka käytämme apunamme digitaalista palvelua, kohtaamme aina ihmisen ihmisenä. Täydennämme tietoja kanssasi, tutustumme sinuun ja kuuntelemme toiveitasi. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja kunnioitamme sinua kaikissa tilanteissa.

Oletko kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä? Tee profiilisi järjestelmäämme ja ole lähempänä ihmisläheistä työtä!

Täytä profiili

Haluatko kuulla lisää toiminnastamme? Ole meihin yhteydessä tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä