fbpx

Miten luoda huomiotaherättävä profiili?

Profiilipalvelu on oma rekrytointijärjestelmämme. Järjestelmän tarkoituksena on tehdä työnhaku helpoksi ja nopeaksi. Profiilin voi luoda muutamalla klikkauksella. Profiilia kuitenkin kannattaa päivittää aktiivisesti, jotta löydämme juuri sinulle sopivan avustettavan. Listasimme tähän ne vinkit, joilla saat omasta profiilistasi huomiota herättävän ja olet askeleen lähempänä uusia, merkityksellisiä hommia!

PERUSTIEDOT

Kirjaa omat yhteystietosi ja pääset alkuun. Mieti myös muutama sinua kuvaava asia, joka herättää lukijan mielenkiinnon: oletko ahkera, omaatko erityisiä taitoja, oletko jo kokenut osaaja? Suosittelemme, että kirjoitat lyhyesti itsestäsi; mistä pidät, mikä tekee sinusta hyvän työntekijän, mikä sinua motivoi.

KUVA

Vaikka selfiet ovat nopeita ottaa ja ajavat usein myös hienosti asiaa, suosittelemme kuitenkin lainaamaan kaverin auttavaa kättä kuvan ottamisessa. Pue yllesi siistit vaatteet, kampaa tukka ja suorista silmälasit. Asetu hyvin valaistuun tilaan, mielellään esimerkiksi valkoista seinää vasten, ota kasvoillesi luonnollinen hymy ja napatkaa kuva. Et tarvitse hienoa järjestelmäkameraa, uudehkon puhelimen resoluutio riittää! Pyri rajaamaan kuva siten, että pää ja hartiat näkyvät. Mikäli otat selfien, pyri ottamaan kuva suoraan kasvoistasi, ei ala- tai yläviistosta. Tärkeää on, että olet oma itsesi. Ja vaikka somen filtterit ovat hauskoja, eivät ne kuulu työhakemuksiin. 🙂

TAIDOT, PÄTEVYYDET, KIELET

Kartoitamme tietoja siitä, minkälaista osaamista sinulle on jo kertynyt. Mikä aiemmasta kokemuksestasi peilautuu taitoihisi ja pätevyyksiisi? Mieti osaamistasi ja lisää kaikki sellaiset nimikkeet, jotka kuvaavat osaamistasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, tuo tässä esille minkälaista osaamista sinulle on kertynyt koulussa ja harrastuksissa!

Kielitaidosta on myös monesti hyötyä työnhaussa. Listaa osaamasi kielet ja arvioi kielitaitosi realistisesti, kuinka hyvin niitä puhut, kirjoitat tai ymmärrät. Joskus vain alkeetkin voivat olla avaava ovi yrityksiin! Klikkaa myös kaikki kortit ja pätevyydet, jotka olet suorittanut. Erilaiset pätevyyskortit voivat olla vaatimuksia tiettyihin työpaikkoihin. Työnantajat löytävät profiilisi myös pätevyyksien kautta.

AIKAISEMPI KOKEMUS JA KOULUTUS

Listaa kaikki aiempi kokemuksesi ja entiset työnantajasi sekä koulutustaustasi. Muista myös kertoa muutamalla sanalla, mitä työtehtäviisi kuului. Tämä antaa sinusta ammattimaisen kuvan sekä kertoo mahdollisille tuleville työnantajillesi, minkälaisissa tehtävissä olet jo työskennellyt.

Kerro koulutustaustasi ja lisäksi mieti, oletko käynyt kursseja tai muuta vastaavaa, mistä sinulle on kertynyt osaamista? Harrastatko jotain, mistä olet saanut myös työelämään peilautuvia taitoja? Kaikesta kokemuksesta on hyötyä työnhaussa! Älä säikähdä, kaikki me olemme aloittaneet jostakin 🙂

MUUT TIEDOT

Muista, että olet myös paljon enemmän, kuin työkokemuksesi! Mikäli olet käytettävissä heti, olet näppärä käsistäsi ja sinulla on älliä päässä tai sinulla on auto käytössä, muista klikata kohdat vihreäksi! Voi olla, että soitamme sinulle välittömästi! Voit myös listata valmiiksi, minkälaisista vuoroista olet kiinnostunut. Tämä auttaa meitä suunnittelemaan työvuorojasi tulevaisuudessa. Voit myös halutessasi ilmoittaa tässä palkkatoiveesi ja lisätä muutaman sanan itsestäsi.

Ja muista, voit täyttää järjestelmäämme profiilin tai hakea suoraan avoimiin työpaikkoihimme. Olemme sinuun joka tapauksessa vielä erikseen yhteydessä. Täytä oma profiilisi täältä ja lähde avustajaksi!

Täytä profiili